T'Kempisch vuur is ons uit de hand gelopen hobby. Lekker eten maakt gelukkig en dat delen we graag met anderen.
We zijn ook mega trots om deze passie met u te delen.
Eten en koken met aandacht, het gebruik van verse producten en een mooie tafelaankleding zorgen voor een bijzondere beleving. Dus neem eens echt die tijd voor jezelf, voor je vrienden en familie. Koken, eten, kaarsen aan en praten met elkaar is tijd voor elkaar, echt quality time. Hopelijk kunnen mijn gerechten daar voor een deel aan bijdragen.
Pulled pork, het is de trots van de zuidelijke Amerikaanse staten als Tennessee en North Carolina. Heel langzaam gebraden varkensvlees, meestal van de schouder, op een kast van een barbecue met ieder z’n geheime kruidenmix. Het resultaat is bijna betoverend: na uren smeulen hou je een fikse portie boterzacht, goed gekruid draadjesvlees over.
De schouder van het varken wordt door middel van een 'rub' gemarineerd. Dit gebeurd uren tot een dag van te voren gedaan.
Nadien gaat het stuk vlees voor minstens 7 uur de smoker in dit gaar proces gebeurd 'low and slow'
Uit eindelijk wordt dit geserveerd met een heerlijke verse koolsla.
© Copyright. All Rights Reserved.