About

Order Now (32) 498 104 249

T''Kempisch vuur

 

   Uit de hand gelopen hobby


 

 

 

 

 

T'Kempisch vuur is ons uit de hand gelopen hobby. Lekker eten maakt gelukkig en dat delen we graag met anderen.

We zijn ook mega trots om deze passie met u te delen.

 

Eten en koken met aandacht, het gebruik van verse producten en een mooie tafelaankleding zorgen voor een bijzondere beleving. Dus neem eens echt die tijd voor jezelf, voor je vrienden en familie. Koken, eten, kaarsen aan en praten met elkaar is tijd voor elkaar, echt quality time. Hopelijk kunnen mijn gerechten daar voor een deel aan bijdragen.

 

 

Pulled pork



Pulled pork, het is de trots van de zuidelijke Amerikaanse staten als Tennessee en North Carolina. Heel langzaam gebraden varkensvlees, meestal van de schouder, op een kast van een barbecue met ieder z’n geheime kruidenmix. Het resultaat is bijna betoverend: na uren smeulen hou je een fikse portie boterzacht, goed gekruid draadjesvlees over.

Bereiding:


 

De schouder van het varken wordt door middel van een 'rub' gemarineerd.  Dit gebeurd uren tot een dag van te voren gedaan.

Nadien gaat het stuk vlees voor minstens 7 uur de smoker in dit gaar proces gebeurd 'low and slow'

Uit eindelijk wordt dit geserveerd met een heerlijke verse koolsla.

Olympus zwart varken. Speciaal uit geselecteerd vlees ligt aan de basis van dit heerlijk gerecht!


© Copyright. All Rights Reserved.

News & Events

Workshop bbq for beginers

 

Op aanvraag

Workshop Low and slow

 

Datum volgt nog

Contact Details

Voorkensstraat 21, 2340 Beerse

0032 498 104 249

T'Kempisch vuur


Volg onze website voor workshops


Ook voor teambuiding dagen